04.03.2019

Forum Çamlık'ın kadın ziyaretçileri 8 Mart'a özel atölyede buluşacak

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak. 8 – 10 Mart tarihleri arasında Forum Çamlık'a kurulacak özel alanda eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde yalnızca kadınların katılımına açık seramik kolye atölyesi düzenlenecek. Bir arada üretmenin keyfine varmak isteyen tüm kadınlar, Forum Çamlık'a davetli!

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, tüm kadın ziyaretçilerini Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına davet ediyor.

8,9 ve 10 Mart 2019 tarihlerinde her gün saat 15.00 ve 16.30 olmak üzere iki seansta düzenlenecek atölyelerde eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde el emeği seramik kolye yapımı anlatılacak. Forum Çamlık ziyaretçisi kadınların ücretsiz katılımına açık etkinlikte yaratıcılığın emekle buluştuğu ve el işi ürünlere dönüştüğü keyifli çalışmalar gerçekleştirilecek.

Seramik hamuruna dokunmak, gönlünce şekil vererek kendine özel takılarını hazırlamak isteyen tüm kadınlar, Forum Çamlık'a davetli!