03.05.2019

Forum Çamlık'ın BMW 318i Sedan kampanyası tüm hızıyla devam ediyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ın bir talihli ziyaretçisine çekilişle hayallerin otomobili BMW 318i Sedan hediye edeceği benzersiz kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 4 Temmuz'a dek sürecek olan kampanya kapsamında, Forum Çamlık'tan aynı gün içinde yapılacak her 125 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Alışveriş keyfini hayalindeki otomobille taçlandırmak isteyen herkes Forum Çamlık'ın bu muhteşem çekilişine davetli!

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, bir talihli ziyaretçisine çekilişle BMW 318i Sedan hediye edecek. 4 Temmuz 2019'a dek sürecek kampanya kapsamında, Forum Çamlık'tan aynı gün içinde gerçekleştirilecek her 125 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandıracak. 13 Temmuz 2019 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek olan talihli, BMW 318i Sedan otomobilin sahibi olacak.

Alışveriş keyfini hayalindeki otomobille taçlandırmak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Forum Çamlık Çekilişi Yasal Metin:
“Forum Çamlık” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 26.02.2019 tarih ve 24951361-255.01.02-E.2078 sayılı izni ile 04.03.2019 ( 10:00 ) – 04.07.2019 (22:00) tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumcamlik.com adresindedir.