27.02.2019

Forum Çamlık ziyaretçisi çocuklar planetaryumda buluştu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ın 23-24 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri Doğa Koleji işbirliğiyle gerçekleştirdiği özel etkinlik kapsamında alışveriş merkezine kurulan planetaryum, minik misafirlerden yoğun ilgi gördü. Gezegen ve gök cisimlerinin görüntüsünün özel bir sistemle kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı planetaryum alanı, çocukları uzayda keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde minik misafirlerini Doğa Koleji işbirliğiyle gerçekleştirdiği planetaryum etkinliğinde ağırladı.

Forum Çamlık'a kurulan şişme planetaryumda gök cisimlerini inceleme fırsatı bulan ve evrenin büyüleyici görsel şölenine tanık olan çocuklar, yaşıtlarıyla beraber hem eğlenceli hem de eğitici bir deneyimin parçası oldu. Güneşin, yıldızların ve diğer gezegenlerin yapay görüntüsünün özel bir sistemle kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı şişme alanda buluşan minikler unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.