25.12.2018

Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri hafta sonuna damgasını vurdu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ta 21 – 22 Aralık günlerinde gerçekleştirilen Moda ve Güzellik Günleri etkinliği, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Onuncu yaşında ziyaretçileri için hazırladığı sürprizlerine bir yenisini ekleyen Forum Çamlık'ın ziyaretçileri makyaj sırlarından stil önerilerine, güzellik ve bakım tüyolarından erkek modasına dek dolu dolu etkinliklerle süslü bir hafta sonu yaşadı.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık'ın onuncu yaşına özel etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 21 – 22 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri, her iki konuya dair pek çok etkinliği aynı çatı altında buluşturdu.

Etkinlik kapsamında stil Danışmanı Nilüfer Bayrak ve Kiğılı Styling ve Mağazalar Konsept Müdürü Ayferi Alkan, 22 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen söyleşide Forum Çamlık ziyaretçileriyle bir araya gelerek stil önerileri verdi.  Aynı gün kendi alanlarında şehrin en ünlü isimleri arasında yer alan Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Berna Şanlı ve Plastik ve Estetik Cerrah Serçin Tirelioğlu'nun katılımıyla düzenlenen Güzellik ve Bakım söyleşisi de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

21 ve 22 Aralık günlerinde makyaj sırlarını uygulamalı olarak uzmanlarından öğrenme fırsatı bulan Forum Çamlık ziyaretçileri, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği yeni yıl konseptli müzik dinletisi kapsamında kemal, çello ve viyolonsel eşliğinde keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadı. Forum Çamlık'ta bulunan 12 erkek giyim markası da özel dekorlar ve kreasyonlarla etkinliğin bir parçası oldu.

Forum Çamlık Moda ve Güzellik Günleri'nde gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra en uzun gecenin yaşandığı 21 Aralık'a özel benzersiz indirimler ve hediye çekleri de ziyaretçilerin yüzünü güldürdü.