12.04.2018

Forum Çamlık “Kitaplı Hava Sahası” oluyor!

14- 15 Nisan tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun özel etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Forum Çamlık, herkesi Kitaplı Hava Sahası'na davet ediyor. Vitrinler başta olmak üzere “burada kitap mı okunur” dedirtecek ilginç alanlarda kitap okuyacak öğrencileri desteklemek ve etkinliğin bir parçası olmak isteyen herkes, kitabıyla beraber Forum Çamlık'a davetli!

Denizli'nin en çok ilgi gören ve kalbi şehrin merkezinde atan alışveriş merkezi Forum Çamlık, 14-15 Nisan 2018 tarihlerinde, Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu'nun Kitaplı Hava Sahası etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Etkinlik kapsamında katılımcılara günün hatırası olarak kitap ayracı dağıtacak olan Forum Çamlık'ın sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek yarışmayla da şanslı 50 kişi, hediye kitap kazanacak.

“Zamanım yok, burada kitap mı okunur” gibi bahaneleri ortadan kaldırmak, kitap okumanın zamansız ve mekansız oluşunun önemini vurgulamak, kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak üzere gerçekleştirilen bu ilginç etkinliğe büyük küçük tüm Forum Çamlık ziyaretçileri davetli.