10.07.2018

Forum Çamlık Dünya Değişim Günü'nü çok renkli bir programla kutladı

Denizli ve çevre illerin çekim merkezi Forum Çamlık, nefesin hayatımızdaki önemini anlatmak ve bu konudaki farkındalığı geliştirmek için her yıl kutlanan Dünya Değişim Günü'nde dans ve müziğin iç içe geçtiği özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ziyaretçiler değişim nefes çalışmasında doğru nefes tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken, dans gösterisi ve Grup Maden konseriyle de doyasıya eğlendi.

Forum Çamlık, sağlığın kaynağı olan nefes hakkında farkındalığı artırmak hedefiyle 7 Temmuz tarihinde tüm Türkiye'de kutlanan Dünya Değişim Günü'ne özel hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklere imza attı.

Program etkileyici bir dans gösterisiyle başladı. Dans gösterisinin ardından düzenlenen değişim nefes çalışmasına katılan ziyaretçiler, doğru nefes tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı yakaladı. Atölyede doğru nefesin bedensel, zihinsel ve duygusal sağlığa olan katkısı hakkında önemli bilgiler verildi.

Küçük büyük herkesin beğenisini toplayan Grup Maden ise Demokrasi Meydanı'na kurulan sahnede en sevilen parçalarını seslendirerek, ziyaretçilere coşkulu bir yaz akşamı yaşattı.