27.05.2019

Forum Çamlık Çocuk Kulübü yaz tatiline girdi

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ın Çocuk Kulübü, yüzlerce çocuğu ağırladığı keyifli etkinlik programına kısa bir ara veriyor ve yaz tatiline giriyor. Sahne gösterileri, masal oyunlar ve atölye çalışmalarıyla dolu Forum Çamlık Çocuk Kulübü etkinlikleri, Ekim ayı itibariyle miniklerle yeniden buluşacak.

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, her hafta sonu minik misafirlerini ağırladığı Çocuk Kulübü etkinliklerine yaz tatili boyunca ara veriyor.

Yıl boyu Çocuk Kulübü çatısı altında gerçekleştirilen ve masal oyun konseptiyle sahnelenen oyunlarda hem eğlenen hem de öğrenen yüzlerce çocuk, atölye çalışmalarında yaratıcılıklarını geliştirerek kaliteli zaman geçirme imkanı buldu. Her hafta sonu ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklere katılan minikler Forum Çamlık'ta düzenlenen pek çok organizasyonda ve sahne gösterisinde sosyalleşme fırsatı yakaladı. Çocuk Kulübü'nün yanı sıra çocuklara özel konserlere ve gösterilere de ev sahipliği yapan Forum Çamlık, 2019 yılının Ekim ayı itibariyle yeniden minikleri ücretsiz kulüp çalışmalarında ağırlamaya devam edecek.