04.05.2019

Forum Çamlık Çocuk Kulübü etkinlikleri Mayıs ayında hız kesmeden devam ediyor

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, mayıs ayı boyunca Çocuk Kulübü çatısı altında miniklere eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler sunmaya devam ediyor. El becerilerini geliştirebilecekleri atölyelerde pek çok yeni konuda bilgi sahibi olmak, neşeli oyunlarla keyifli zaman geçirmek isteyen tüm minikler, Forum Çamlık Çocuk Kulübü'ne davetli!

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, minik misafirlerine Mayıs ayı boyunca yine sahne gösterileri, masal oyunlar, atölye çalışmaları gibi birbirinden keyifli etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

4 – 5 Mayıs ve 18 - 19 Mayıs hafta sonlarında çocuklara özel yaratıcı atölye çalışmaları hazırlayan Forum Çamlık, 11 – 12 ve 25-26 Mayıs hafta sonlarında ise minikleri masal oyun etkinlikleriyle buluşturacak. Atölye çalışmalarında yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacak olan çocuklar, masal oyun konseptiyle sahnelenen oyunlarda da yepyeni bilgileri eğlenceli bir yolla öğrenecek.

Her hafta sonu ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklere katılmak isteyen Forum Çamlık ziyaretçisi çocukların, hafta içi günlerde danışma biriminden kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Bugüne dek binlerce çocuğu hem yaratıcı hem eğlenceli Çocuk Kulübü etkinliklerinde ağırlayan Forum Çamlık, hafta sonlarına keyif katmak isteyen minikleri Nisan ayı boyunca gerçekleştireceği etkinliklere bekliyor!