03.10.2018

Forum Çamlık Çocuk Kulübü etkinlikleri başlıyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık'ın minik misafirlerini dolu dolu programlarda ağırlayacağı Çocuk Kulübü etkinlikleri, 6-7 Ekim Cumartesi ve Pazar günleri başlıyor. İlk haftasında “Neşeli Görev Kartım” atölyesi, İsabet Yarışı ve Doğru renk oyunuyla kaliteli ve keyifli zaman geçirme imkanı sunan etkinliklere tüm çocuklar davetli!

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık'ın Çocuk Kulübü, Ekim ayı boyunca her hafta sonu minik misafirlerini birbirinden keyifli etkinlilerde ağırlayacak.

6-7 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri Neşeli Görev Kartım atölyesi, İsabet Yarışı ve Doğru Renk oyunu sunan Çocuk Kulübü programının yanı sıra Forum Çamlık Toyzz Shop mağazasında da bu hafta sonu miniklere yönelik özel bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Forum Çamlık Toyzz Shop'u robotlar işgal ediyor, 5 kişiye çok özel bir hediye veriyor!
6-7 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri, saat 13.00 – 19.00 saatleri arasında Forum Çamlık Toyzz Shop'u ziyaret eden çocuklar, meşhur Robotlar ile fotoğraf çektirme imkanı yakalayacak. Forum Çamlık'ın Instagram hesabında duyurulan özel yarışma kapsamında,  etkinlikte çektikleri fotografları Instagram hesapları üzerinden #toyzzshop ve #forumcamlik etiketleri ile paylaşan ve bir arkadaşını bu paylaşımında etiketleyen çocuklar arasından beş kişi, Toyzz Shop'tan 75 TL'lik hediye kart kazanacak!