22.03.2019

Forum Çamlık, çamlandırıyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, her yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Orman Haftası'na özel çam fidanı dağıtımına ev sahipliği yapacak. 23 Mart Cumartesi günü Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tam 3.000 adet çam fidanı, Forum Çamlık ziyaretçilerine dağıtılacak.

Bu yıl Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Orman Bölge Müdürlüğü'nü ağırlayacak olan Forum Çamlık'ta 24 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14.00'te tam 3.000 adet çam fidanı dağıtılacak. Yeşil bir gelecek için her yıl 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Forum Çamlık ziyaretçileri, fidanların dikimi konusunda da bilgi alabilecek. Aynı gün Forum Çamlık'ta gerçekleştirilecek orman temalı resim sergisi de misafirlerin beğenisine sunulacak.

Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!