16.09.2018

Forum Çamlık “Bas-Kazan” günleri, okul alışverişlerini sürpriz hediyelerle süslüyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 17-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği Bas-Kazan hediye günlerinde ziyaretçilerinin okul alışverişlerini binlerce sürpriz hediyeyle taçlandıracak.

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, okula dönüş dönemine özel Bas-Kazan kampanyası kapsamında, 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine sürpriz hediyeler sunuyor. 17- 27 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek özel kampanyada sinema biletinden kalemlik setine, satranç takımından özel hediye çeklerine kadar binlerce sürpriz Forum Çamlık misafirlerini bekliyor.

Okul alışverişlerini kazanca çevirmek isteyen herkes, 10. yılına özel gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalarla dikkat çeken Forum Çamlık'a davetli!