25.06.2018

Forum Çamlık 10. yılına Mercedes CLA, iPhone X çekilişi ve Sinan Akçıl konseriyle damgasını vuruyor

Denizli ve çevre illerin çekim merkezi Forum Çamlık, 10. yılını ziyaretçilerine sunduğu unutulmaz hediyelerle kutluyor. Bir talihliye Mercedes CLA, iki talihliye ise iPhone X kazandıracak büyük çekiliş, 30 Haziran Cumartesi günü ünlü oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal'ın sunumuyla ve sevilen sanatçı Sinan Akçıl'ın katılımıyla gerçekleşecek. Heyecanlı çekilişin öncesinde Sinan Akçıl, birbirinden özel şarkılarını Forum Çamlık'ın 10. yılı için seslendirecek.

Denizli'yle birlikte büyüyen, alışverişi keyfe dönüştürmek isteyenlerin uğrak noktası olan ve ziyaretçilerinin tüm buluşmalarına on yıldır memnuniyetle ev sahipliği yapan Forum Çamlık, en güzel yaşını, tüm misafirleriyle beraber kutluyor.

9 Nisan- 22 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve büyük ödüller veren kampanyanın kazananları 30 Haziran Cumartesi günü coşku dolu bir çekiliş etkinliğiyle belli oluyor. Çekilişte bir Mercedes CLA otomobil ve iki iPhone X cep telefonu, şanslı Forum Çamlık misafirlerinin olacak.

Heyecanlı çekiliş öncesinde Sinan Akçıl'ın sahne alacağı etkinliğin sunuculuğunu ise Fatoş Kabasakal yapacak. Sinan Akçıl en sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra çekiliş anına da katılarak yüzlerce kişinin heyecanına ortak olacak. Forum Çamlık zemin kat, saat 15.00'te başlayan konserin ardından büyük ödüller saat 16.00'da düzenlenecek çekilişle sahiplerini bulacak.

Tam on yıldır tüm güzel duygularla misafirlerine her gün kapılarını açan Forum Çamlık'ın bu benzersiz etkinliğine katılmak ve Sinan Akçıl şarkılarıyla eğlenmek isteyen herkes 10. yıl kutlamasına davetli!

Yasal Metin:
“Forum Çamlık” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 29.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3399 sayılı izni ile 09.04.2018 (10:00) – 22.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumcamlik.com  adresindedir.