02.08.2018

Forum Bornova'nın fırsatlarla dolu uygulaması ForumBox yenilendi!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın ödüllü uygulaması ForumBox, yenilenen yüzü ve sunduğu ekstra avantajlarla dikkat çekiyor. ForumBox'la yapılan alışverişler, kişiye özel sürpriz ve fırsatlara dönüşmeye devam edecek!

2016 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen ve alışveriş merkezi sektörünün pazarlama Oscar'ı olarak nitelendirilen Solal Pazarlama Ödülleri Müşteri Hizmetleri kategorisinde Gümüş Solal Ödülü'ne layık görülen ForumBox uygulaması, kullanıma açıldığı günden bu yana Forum Bornova ziyaretçilerine benzersiz avantajlar sunuyor. Yenilenen yüzüyle kişiye özel sürprizler de içeren ForumBox uygulaması, Forum Bornova'dan yapılan alışverişleri, kart taşıma derdi olmadan kazanca dönüştürüyor.

Forum Bornova misafirleri yaptıkları alışveriş karşılığında ve cep telefonlarına indirdikleri ForumBox uygulaması üzerinden biriktirdikleri puanlarla anında pek çok hediye kazanırken, uygulamanın yenilenen yüzü kişiye özel anlarında fırsatlarla süslüyor.
Forum Bornova misafirlerinin alışveriş keyfini kazanca dönüştüren ForumBox'ın eski kullanıcıları yeni uygulamayı indirdiklerinde kaldıkları yerden puanlarını kullanmaya devam ederken, henüz ForumBox'la tanışmamış olanlar Google Play Store veya App Store'dan ücretsiz olarak uygulamayı indirebilecek.