05.12.2017

Forum Bornova'dan Çocuk Tiyatrosu “Neşeli Karışım”

Forum Bornova; Neşeli Karışım oyunuyla çocukları eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirmeye davet ediyor. 3 yaşından itibaren tüm çocukların izleyebileceği oyun “Neşeli Karışım”; 9 aralıktan itibaren aralık ayı boyunca her cumartesi ve pazar saat 15.30'da minikleri bekliyor.

İzmir'in çekim merkezi Forum Bornova, aralık ayı boyunca çocuklara yönelik özel bir etkinliğe imza atıyor. 9 aralıktan itibaren her hafta sonu sahnelenecek olan “Borni ve Arkadaşları-Neşeli Karışım” isimli oyunda, halsiz olduğu için okula gidemeyen küçük Ceni'nin hikayesi anlatılıyor. Ceni'nin ihtiyacı olan müzik, cesaret, neşe, arkadaşlık olan bir motivasyon karışımıdır.

Çocuğuna tiyatroyu sevdirmek isteyen, hafta sonu ailece keyifli vakit geçirmek isteyen herkes Forum Bornova'ya davetli.

Ücretsiz davetiyeler Forum Bornova Danışma Birimi'nden alınabilir.