16.12.2017

Forum Bornova'da yılbaşı coşkusu!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'da yılbaşı heyecanı “Bırak Kazan”la taçlanıyor. 31 Aralık'a kadar devam edecek sürpriz hediyeli oyuna katılmak için, Forum Bornova'dan tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli!

Yılbaşına özel dekorlarıyla ışıl ışıl bir alışveriş deneyimi sunan Forum Bornova, “Bırak Kazan”la yeni yıl alışverişlerine eğlence katıyor. 15 – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Forum Bornova'dan tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes “Bırak Kazan” oyununa katılmaya hak kazanacak. “Bırak Kazan”ın sürpriz hediyeleriyle yeni yıl alışverişini keyfe dönüştürmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!