28.08.2018

Forum Bornova'da yaz akşamı Derya Uluğ şarkılarıyla renkleniyor

Forum Bornova'nın yaz akşamlarına keyif katan canlı müzik etkinlikleri, Derya Uluğ konseriyle yaza veda ediyor. Sevilen sanatçı Derya Uluğ, 1 Eylül Cumartesi günü Forum Bornova'da hayranlarıyla buluşacak. Yaz akşamlarının tadını benzersiz bir canlı akustik performans eşliğinde çıkartmak isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!

Son yılların popüler ismi Derya Uluğ, geleneksel yaz akşamı konserleri kapsamında 1 Eylül Cumartesi saat 21.00'da Forum Bornova'da sahne alacak.

“Okyanus”, “Canavar”, “Ne Münasebet” gibi pek çok hit şarkıya imza atan ünlü sanatçı Derya Uluğ, şarkılarını akustik performansıyla sunarak Forum Bornova ziyaretçilerine eğlenceli bir akşam yaşatacak.
Yaz akşamlarını müzik şölenine dönüştüren Forum Bornova konserleri büyük ilgi gören Simge Sağın, Fettah Can ve Merve Özbey konserlerinin ardından Derya Uluğ ile yaza veda ediyor. Keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!