19.06.2018

Forum Bornova'da tekne yarışı Babalar Günü'ne damgasını vurdu

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'da, Babalar Günü “12. Babalar ve Çocukları Maket Tekne Yarışı” heyecanıyla kutlandı. Model teknelerin zamana karşı yarıştığı etkinlikte kazanan takımlar birbirinden değerli hediyelerin sahibi oldu.

Forum Bornova bu yıl 12. kez Babalar Günü'ne özel model tekne yarışmasını düzenledi. Forum Bornova Deniz Yıldızı Bulvarı'nda gerçekleşen etkinlikte çocuklar ve babalar model tekneleri yarıştırarak heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Etkinlik sonunda, birinci takıma Scr Bigsolo Kol Saati, ikinci takıma Calypso Spor Erkek Kol Saati, üçüncü takıma ise Sochic erkek bileklik hediye edildi.