18.07.2018

Forum Bornova'da Papatya Parkuru heyecanı başlıyor!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'da 20 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında kurulacak özel “Papatya Parkuru” keyifli oyunlar eşliğinde ziyaretçilere Samsung Galaxy tablet kazanma fırsatı sunuyor!

Düzenlediği eğlenceli kampanyalarla dikkat çeken Forum Bornova, ziyaretçilerini bu kez 20 Temmuz – 5 Ağustos 2018 tarihleri arasında kurulacak Papatya Parkuru'na davet ediyor. Tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılımına açık parkurda, dev papatya yaprakları arasında oynanacak eğlenceli bir oyun Forum Bornova ziyaretçilerini bekliyor. Dev papatyaların yapraklarındaki oyunları en kısa sürede tamamlayan ziyaretçiler, Samsung Galaxy tablet sahibi olma fırsatını yakalayacak.
Keyifli bir alışveriş deneyimi için herkes, Forum Bornova'nın Papatya Parkuru'na davetli!