06.10.2017

Forum Bornova'da “Nerf ile Kapışma” heyecanı

Nerf tutkunu çocukları heyecan dolu bir turnuva bekliyor. Nerf heyecan fırtınası 7 – 15 Ekim tarihleri arasında Forum Bornova'da esecek.

Tüm dünyada çocukların gözdesi olan Nerf'ün Türkiye'deki tutkunlarının sayısı da giderek artıyor. İzmirlilerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Bornova, düzenlediği Nerf Turnuvası ile heyecan ve aksiyon dolu bir spor etkinliğine imza atıyor.

Nerf heyecan fırtınası öncesi, AVM'de kurulan özel alan içerisinde, bariyerler, variller ve puan içeriklerinin bulunduğu bir parkur konumlandırılıyor. Teke tek kapışma şeklinde her gün yapılacak turnuvada özel koruyucu kask gözlüklerini takarak Nerf'lerini alan yarışmacılar, giriş tagının önüne geçerek oyuna başlamak için hakem komutunu bekliyorlar. Hakem düdüğüyle birlikte, kapışacak olan 2 yarışmacı varillerde duran dartları Nerf'lere takıp siperlere dağılıyor ve oyun başlıyor. Amaç, dartları hedeflere isabet ettirmek. Puan tablolarını hedefleyerek en yüksek puanı yapan yarışmacıya, ‘Nerf' hediye ediliyor.