05.01.2018

Forum Bornova'da çocuk tiyatrosu zamanı

Özel temalarıyla dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Kulübü'nün minik ziyaretçileri, bu hafta sonu “Düşler” oyunuyla Palyaço Magic'in büyülü hikayesine ortak olacak. Forumbüs'te ise mandala atölyesiyle rengarenk bir gün yaşanacak.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, minikler için özel hazırlanan eğlenceli çocuk kulübü etkinliklerinde bu hafta sonu iki etkinlik birden düzenliyor.

6-7 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova'yı ziyaret edecek olan çocuklar, Palyaço Magic'in hikayesi “Düşler” oyununu seyredecek. Yerine daha başka bir palyaço geldiği için çalıştığı sirkten ayrılmak zorunda olan Magic'in tren istasyonunda başlayan düşlerle dolu yolculuğu anlatılacak. “Düşler” oyunu, 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Forum Bornova kapalı etkinlik alanında saat 15:30'da gösterilecek. 5 yaş üzerindeki minikler davetlidir.

ForumBüs'te mandala atölyesi düzenleniyor

Forum Bornova'nın minikler için her hafta sonu eğlendiren ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'ünde bu hafta sonu mandala atölyesi düzenleniyor. Mandalaları birlikte yapan çocuklar birbirinden renkli çalışmaları Amerikan servislere dönüştürecek.

Forum Bornova'yı ziyaret eden 5-12 yaşları arasındaki tüm çocuklar, 6-7 Ocak tarihlerinde 14:00 ila 18:00 saatleri arasında düzenlenen atölyeye ücretsiz olarak katılabilecek.