22.02.2018

Forum Bornova'da Borni'yle arkadaşlık devam ediyor!

Forum Bornova'da özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Çocuk Tiyatrosu'nun şubat ayı boyunca her hafta sonu sahneye konan oyunu, sevilen karakter Borni eşliğinde miniklere arkadaşlığı anlatmaya devam ediyor. Hafta sonları çocuklara özel eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te ise bu kez tüm minikleri meşhur slime ile keyifli dakikalar bekliyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, şubat ayı boyunca minik ziyaretçileri için arkadaşlık temasını sahneliyor. Çocuk Tiyatrosu tarafından 24 - 25 Şubat 2018 tarihlerinde saat 15.30'da sahnelenecek “Arkadaşım Olur Musun?” isimli oyun, sevilen karakter Borni ve Arkadaşları eşliğinde bir kez daha minik seyircilerle buluşacak. Arkadaşlık temasının işlendiği oyunda, mahalleye yeni taşınan Borni'nin güzel bir sürpriz eşliğinde arkadaşlarıyla yepyeni bir maceraya atılması konu ediliyor.

Slime çılgınlığı ForumBüs'te!
24-25 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri miniklere özel tasarlanan ForumBüs'te gerçekleştirilecek eğlenceli atölye çalışmaları, 4-12 yaş arasındaki çocuklara slime yapmayı öğretecek.