13.02.2018

Forum Bornova'da Arkadaşlık Zamanı!

Özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, şubat ayı boyunca her hafta sonu sevilen karakter Borni eşliğinde miniklere arkadaşlığı anlatıyor. Hafta sonları çocuklara özel eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te ise bu kez tüm minikleri kokulu taş atölyesi bekliyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, şubat ayı boyunca minik ziyaretçileri için arkadaşlık temasını sahneleyecek. Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu'nun 17- 18 ve 24 - 25 Şubat 2018 tarihlerinde saat 15.30'da sahneleyeceği “Arkadaşım Olur Musun?” isimli oyun, sevilen karakter Borni ve Arkadaşları eşliğinde minik seyircilerle buluşacak. Arkadaşlık temasının işlendiği oyunda, mahalleye yeni taşınan Borni'nin güzel bir sürpriz eşliğinde arkadaşlarıyla yepyeni bir maceraya atılması konu ediliyor.

ForumBüs'te kokulu taş zamanı!
17-18 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri miniklere özel tasarlanan ForumBüs'te gerçekleştirilecek eğlenceli atölye çalışmaları, 5-12 yaş arasındaki çocuklara kokulu taş yapmayı öğretecek.