03.05.2018

Forum Bornova sürpriz hediyeler kazandırıyor!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 4 Mayıs'ta başlayacak “Bas Kazan” etkinliğiyle sürpriz hediyeler dağıtacak. Teknolojik ürünlerden lezzetli menülere kadar birçok hediye Forum Bornova ziyaretçilerini bekliyor.

Yazın gelişini eğlenceli “Bas Kazan” etkinliğiyle kutlayan Forum Bornova, 4 – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında sürpriz hediyeler kazandırıyor. Forum Bornova'dan tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Bas-Kazan etkinliğine katılım hakkı kazanarak, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Dev hediye paketi şeklindeki platformda Forum Bornova ziyaretçilerini İpad Mini'den televizyona, Powerbank'ten plaj matına kadar pek çok hediye bekliyor.

Bu keyifli ve kazandıran etkinliğe katılmak isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!