21.07.2018

Forum Bornova, geleneksel yaz akşamı konserleri kapsamında bu kez Merve Özbey'i ağırlayacak!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın yaz akşamlarına keyif katan canlı müzik etkinlikleri, sürpriz bir isimle devam ediyor. Popüler sanatçı Merve Özbey, 4 Ağustos Cumartesi günü Forum Bornova'da hayranlarıyla buluşacak. Yaz akşamlarının tadını benzersiz bir canlı akustik performans eşliğinde çıkartmak isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!

Sevilen şarkıcı Merve Özbey, geleneksel yaz akşamı konserleri kapsamında 4 Ağustos Cumartesi saat 21.30'da Forum Bornova'da sahne alacak.

“Duman”, “Helal Ettim”, “Yaş Hikayesi”, “Topsuz Tüfeksiz” gibi pek çok hit şarkısı bulunan ünlü sanatçı Merve Özbey, şarkılarını akustik performansıyla sunarak Forum Bornova ziyaretçilerine romantik bir akşam yaşatacak.
Büyük ilgi gören Simge Sağın ve Fettah Can konserlerinin ardından Merve Özbey'le devam eden çok özel akustik performanslar için Forum Bornova'nın yaz konserlerini takipte kalın!