16.10.2018

Forum Bornova, Forum Music Fest sahnesinde Yonca Evcimik ve Ayşegül Aldinç'i ağırladı

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 13-14 Ekim'de gerçekleştirilen Forum Music Fest kapsamında Yonca Evcimik ve Ayşegül Aldinç'in benzersiz performanslarını ziyaretçileriyle buluşturdu. Retro kortej geçişleri, eğlenceli fotoğraf alanları gibi etkinliklerle süslü festival, Forum Bornova ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Forum Bornova'da 13-14 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen Forum Music Fest etkinliği, Türk müziğinin iki starı Ayşegül Aldinç ve Yonca Evcimik'i hayranlarıyla buluşturdu.

13 Ekim 2018 Cumartesi günü başlayan festival, iki gün boyunca Forum Bornova sokaklarını gezen Retrobüs Retro Kortej'le ziyaretçilere renkli dakikalar yaşattı. Forum Bornova ziyaretçileri, festival boyunca hazırlanan özel alanda birbirinden keyifli hatıra fotoğrafları çektirdi. 13 Ekim Cumartesi günü festival sahnesini renklendiren ilk isim Yonca Evcimik oldu. Pop müzik dünyasına girdiği 1990'lı yıllardan bu yana, beraberinde pek çok yenilik de getiren, şarkılarında kullandığı soundlarla, sahne kostümleriyle, danslarıyla ve şovlarıyla fark yaratan müzik dünyasının öncü isimlerinden Yonca Evcimik, Forum Bornova'da gerçekleştirdiği konserde şarkıları ve danslarıyla hayranlarını büyüledi.

14 Ekim 2018 Pazar günü ise Forum Music Fest sahnesinde Ayşegül Aldinç müzik severlerle buluştu. Türk müziğinin ikonik isimlerinden Aldinç, hit olmuş şarkıları ve benzersiz sahne enerjisiyle Forum Bornova misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
Festival kapsamında her yaştan ziyaretçi ağırlayan Forum Bornova'nın tüm misafirleri keyifli etkinlikler ve iki coşkulu konserler eşliğinde dolu dolu bir hafta sonu yaşadı.