03.01.2019

Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu yeni yıla “Zarfsız Kuşlar” oyunuyla başlıyor

Özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, 5-6 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri, tüm minikleri Zarfsız Kuşlar isimli çocuk oyununa davet ediyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın Çocuk Tiyatrosu, 5-6 Ocak 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00'te Zarfsız Kuşlar isimli oyunu sahneleyecek.

Pantomim ve bedensel kukla gösterisi olan Zarfsız Kuşlar, sözün bizi çoğu zaman birbirimizden ayırdığını, anlaşmaktan çok uzaklaştırdığını, en dolaysız ifade biçimi olan beden dilinin ise; oldukça birleştirici bir gücü olduğunu anlatıyor.  Her canlının görülmeye, işitilmeye, kollanmaya, anlaşılmaya ve sevilmeye ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın cinsiyeti, ırkı, türü ve yaşının olmayacağını vurgulayan oyun hem öğretici hem de mizahi tonuyla çok eğlenceli.

Çocukların en temel ihtiyacının koşulsuz sevilmek olduğunu büyük küçük herkese hatırlatan Zarfsız Kuşlar oyunu, aileleri Forum Bornova kapalı etkinlik alanına bekliyor.