04.12.2018

Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu “Ölmezağaç Efsanesi”ni çocuklarla buluşturuyor

Özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Forum Bornova Çocuk Tiyatrosu, 8-9 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri, tüm minikleri Ölmezağaç Efsanesi oyununa bekliyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın Çocuk Tiyatrosu, 8-9 Aralık 2018 Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00'te Ölmezağaç Efsanesi isimli oyunu sahneleyecek.

Ormanın kalbi olarak bilinen Ölmezağaç'ın, beklendiği gibi baharı müjdelememesi sonucu gelişen olayları anlatan oyun; güncel, özgün ve yenilikçi tasarım diliyle dikkat çekiyor. Ölmezağaç Efsanesi'nin büyülü dünyasıyla tanışmak isteyen tüm çocuklar, Forum Bornova'ya davetli!