27.04.2018

Forum Bornova Çocuk Kulübü oyunları minikleri bekliyor

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran, İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, her hafta sonu Çocuk Kulübü'nde minikleri eğitici ve eğlenceli oyunlarla ağırlıyor.

Çocuklar için hazırladığı özel temalar ve eğitici içeriklerle dikkat çeken Forum Bornova, minik misafirlerini her hafta sonu gerçekleştirilen Çocuk Kulübü oyunlarına davet ediyor. Tüm çocukların Forum Bornova'dan en az yetişkinler kadar keyif alması için çalışan Çocuk Kulübü, hafta sonlarına oyunlarıyla neşe katıyor.

ForumBüs'te eğlence bu hafta sonu şirin ponponlarla devam ediyor
Forum Bornova'da minikler için eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te bu hafta sonu ponpon çılgınlığı yaşanacak. 3-5 yaş arası minikler, 14.00-18.00 arasında her saat başı gerçekleştirilecek atölyede ebeveynleriyle beraber rengarenk süsler hazırlayacak.