01.02.2019

Forum Bornova, aşkta kazananları alışverişte de kazanmaya davet ediyor

İzmir'in çekim merkezi Forum Bornova, birbirlerinin kalbini kazanan sevgililerin alışverişte de birlikte kazanmaları için özel bir Sevgililer Günü kampanyası hazırladı. 1-17 Şubat tarihleri arasında Forum Bornova'dan alışveriş yapan ForumBoxlılar, en romantik hediyelerle sevgililerini mutlu ederken alışverişte de kazanıyor.

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın ödüllü uygulaması ForumBox, Forum Bornova ziyaretçilerine sunduğu benzersiz avantajları bu kez de Sevgililer Günü'nde birbirlerine en romantik hediyeleri seçmek isteyenler için sunuyor. 1-17 Şubat tarihleri arasında ForumBox uygulaması kullanıcıları, en fazla iki fişte toplam 300 TL'lik alışveriş yaptıklarında, anında 50 TL yüklü Param Kart kazanıyor.

Sevgililer Günü alışverişinde harcarken kazanmak isteyenler Forum Bornova'ya davetli!