28.02.2018

Forum Aydın'ın son talihlisi için geri sayım başladı!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın'ın büyük araç kampanyasındaki son talihli, 3 Mart Cumartesi günü noter huzurunda gerçekleştirilecek çekişle belli olacak. Yılın otomobili Peugeot 3008'in yanı sıra, Samsung Qled TV ve 3 adet Samsung S8 telefon da çekilişle sahiplerini bulacak.

Hem Aydın'ın hem de çevre illerin çekim merkezi Forum Aydın'ın 2017 yılının Ekim ayında başlattığı ve 25 Şubat'ta sona eren büyük kampanyasının son çekilişi, 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla düzenlenecek çekiliş sonucu, Peugeot 3008 SUV araç ile Samsung Qled Tv ve 3 adet Samsung S8 telefonu kazanan talihliler belirlenecek.

Bu heyecanlı çekiliş için herkes Forum Aydın'da davetli!

Yasal Metin: “Forum Aydın” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 03.10.2017 tarih ve 582596698-255.01.02-E.3622 sayılı izni ile 16.10.2017(10:00) – 25.02.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Aydın Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumaydin.com adresindedir.