24.04.2019

Forum Aydın'ın geleneksel Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oluyor

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın'ın bu yıl 11. kez gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği 20 Nisan'da başladı. Sergiler, dans gösterileri, konserler ve oyunların yanı sıra dört farklı ülkeden şenliğe katılacak misafir çocuk gruplarının ağırlanacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusuna yaraşır zengin program, 28 Nisan'a dek devam edecek. Bu keyifli bayram kutlamalarının bir parçası olmak isteyen herkes Forum Aydın'a davetli!

Her yıl 23 Nisan' Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çeken Forum Aydın, bu yıl da dolu dolu bir şenlik programı hazırladı. 20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 15.00'te Atabey Koleji'nin jimnastik ve halk oyunları gösterileriyle başlayan Forum Aydın Çocuk Şenliği, 21 Nisan Pazar günü Özel Bilgin Anaokulu'nun sergisine ve dans gösterilerine ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bayram korteji ve renkli gösterilerle ziyaretçilere bayram coşkusunu doyasıya yaşatan etkinlik kapsamında, ünlü çocuk kitapları yazarı Mustafa Ünver, Forum Aydın D&R'da gerçekleştirilen imza gününde Berk'in Yaz Komşuları isimli yeni kitabını minikler için imzaladı.

23 Nisan ruhu Forum Aydın'ın yabancı misafirleriyle devam edecek!
27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek gösteriler kapsamında Macaristan, Makedonya, Romanya ve Bulgaristan'dan gelecek öğrenci grupları önce bayram korteji yapacak, ardından ülke danslarını sergileyecek. Bu özel gruba Değişim Koleji öğrencileri de eşlik edecek. Şenlik aynı gün saat 17.30'da Penta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseriyle devam edecek. Forum Aydın Çocuk Şenliği, 28 Nisan 2019 Pazar günü saat 16.00'da sahne alacak Kavaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterileriyle sona erecek.

Şenlik kapsamında ayrıca Neşe Erberk Anaokulu öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi de Forum Aydın ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor. 26 Nisan'a dek sergiyi ziyaret etmek ve devam eden kutlamaların bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın'ın şenliğine davetli!