18.04.2019

Forum Aydın'ın geleneksel Çocuk Şenliği 20 Nisan'da başlıyor

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın'ın bu yıl 11. kez gerçekleştireceği Çocuk Şenliği, 20 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Sergiler, dans gösterileri, konserler ve oyunların yanı sıra dört farklı ülkeden şenliğe katılacak misafir çocuk gruplarının ağırlanacağı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusuna yaraşır zengin programın parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın'a davetli!

Her yıl 23 Nisan' Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çeken Forum Aydın, bu yıl da dolu dolu bir şenlik programı hazırladı.

20 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 15.00'te Atabey Koleji'nin jimnastik ve halk oyunları gösterileriyle başlayacak olan Forum Aydın Çocuk Şenliği, 21 Nisan Pazar günü Özel Bilgi Anaokulu'nun sergisine ve dans gösterilerine ev sahipliği yapacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda saat 14.00'te başlayacak bayram korteji ve renkli gösteriler ziyaretçilere bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.  Ayrıca ünlü çocuk kitapları yazarı Mustafa Ünver, saat 15.00'te Forum Aydın D&R'da gerçekleştirilecek imza gününde Berk'in Yaz Komşuları isimli yeni kitabını minikler için imzalayacak.

27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek gösteriler kapsamında Macaristan, Makedonya, Romanya ve Bulgaristan'dan gelecek öğrenci grupları önce bayram korteji yapacak, ardından ülke danslarını sergileyecek. Bu özel gruba Değişim Koleji öğrencileri de eşlik edecek. Şenlik aynı gün saat 17.30'da Penta Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseriyle devam edecek. Forum Aydın Çocuk Şenliği, 28 Nisan 2019 Pazar günü saat 16.00'da sahne alacak Kavaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin gösterileriyle sona erecek.

Şenlik kapsamında ayrıca 22 – 26 Nisan 2019 tarihleri arasında Neşe Erberk Anaokulu öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi de Forum Aydın ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşamak isteyen herkes, Forum Aydın'ın şenliğine davetli!