24.09.2018

Forum Aydın'ın 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest'in ilk haftasına coşkulu performanslar damgasını vurdu

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın tarafından kuruluşunun onuncu yılına özel gerçekleştirilen Forum Music Fest'in ilk haftası keyifli performanslara sahne oldu. 22-23 Eylül günlerinde festival kapsamında sahne alan unutulmaz isimler Yonca Evcimik, Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet, birbirinden coşkulu şovlara imza attı.

Onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, bu kez de misafirlerini Forum Music Fest'te ağırladı. 22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 19.00'da Yonca Evcimik konseriyle açılışı yapılan Forum Music Fest, 90'lı yılların unutulmayan sanatçılarını Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşturdu. 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 19.00'da Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet üçlüsünün sahne aldığı Forum Music Fest, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Forum Music Fest boyunca Forum Aydın'ı gezen özel festival bandosunun gösterileri de ziyaretçilerin festival coşkusunu ikiye katladı.

Forum Music Fest'in sürprizleri devam ediyor!
Küçük büyük herkesin şarkılarını ezbere bildiği pek çok ünlüyü Forum Music Fest'te ağırlamaya devam edecek olan Forum Aydın'ın gelecek haftaki programı kapsamında 29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Burak Kut, 30 Eylül Pazar günü saat 19.00'da ise İzel ve Serdar Ayyıldız ikilisi izleyicilerle buluşacak.

Forum Aydın'ın onuncu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek bu coşkulu festivalin bir parçası olmak isteyen herkes, Forum Aydın'a davetli!