27.09.2018

Forum Aydın'ın 10. yılı şerefine düzenlediği Forum Music Fest sürprizleri bu hafta sonu da devam ediyor!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın'ın kuruluşunun onuncu yılına özel gerçekleştirdiği Forum Music Fest, bu hafta da ünlü isimleri ziyaretçilerle buluşturmaya devam ediyor. 90'lara damgasını vuran efsane sanatçılardan Burak Kut ve İzel, bu hafta sonu Forum Aydın'daki festival sahnesinde olacak!

Onuncu yılına özel gerçekleştirdiği etkinliklere tüm hızıyla devam eden Forum Aydın, geçtiğimiz hafta sonu Yonca Evcimik, Mansur Ark, Tayfun ve Ah Canım Ahmet'in coşkulu performanslarına sahne olan Forum Music Fest kapsamında bu kez Burak Kut ve İzel'i ağırlayacak.

29 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Burak Kut'un performansıyla devam edecek olan Forum Music Fest'in final performansı 30 Eylül Pazar günü saat 19.00'da İzel ve Serdar Ayyıldız ikilisi tarafından gerçekleştirilecek.

Küçük büyük herkesin şarkılarını ezbere bildiği 90'lı yılların unutulmayan sanatçılarını Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşturan Forum Music Fest, benzersiz bir müzik ziyafetine katılmak, Forum Aydın'da her an karşılarına çıkabilecek festival bandosuyla coşku dolu anlar yaşamak isteyenleri bekliyor!