10.08.2018

Forum Aydın'dan kentin hafızasına tanıklık eden yarışma

Forum Aydın, kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği ile işbirliği yaparak 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nı düzenliyor. 8 Ağustos- 1 Ekim tarihleri arasında fotoğraflarıyla “Aydın'ın Tarihi ve Kültürel Mirası” konulu yarışmaya katılanlar 1.500 TL'ye varan hediye çeki ödüllerini kazanma şansı yakalayacak.

Aydın ve çevre illerin buluşma noktası Forum Aydın, Aydın'ın kültürel hafızası için arşiv oluşturmak ve profesyonel ya da amatör tüm fotoğrafçıları desteklemek amacıyla 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na imza atıyor. Aydın Eski Eserleri Sevenler Derneği işbirliği ile düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler Aydın'ın kültürel değerlerini yansıtan fotoğraflarıyla 1 Ekim 2018 tarihine kadar başvuruda bulunabilir.

“Aydın'ın Tarihi ve Kültürel Mirası” konusuyla düzenlenen fotoğraf yarışması ile Aydın'ın doğal güzelliklerinin, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, geniş kitlelere ulaştırılması, bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturulması ve ilin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

1.500 TL'ye varan hediyeler
Yarışmanın birincisi 1.500 TL, ikincisi 750 TL, üçüncüsü ise 300 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak. Mansiyon ödülüne hak kazanan üç kişiye ise 100 TL değerinde hediye çeki verilecek. Sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sahiplerine ise Forum Aydın'dan çift kişilik sinema bileti hediye edilecek.

8 Ağustos- 1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen yarışmanın sonuçları 4 Ekim'de açıklanacak. Kazananlar, ödüllerini 10 Ekim saat 16:00'da Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda düzenlenecek ödül töreniyle alacak. Tüm Aydınlılar, 10-16 Ekim tarihleri arasında Forum Aydın İncir Sokak'ta açılacak sergide yarışmaya katılan fotoğrafları görme fırsatı yakalayacak.

Yarışma başvuru koşulları hakkında daha fazla bilgiye Forum Aydın danışma noktasından ve www.forumaydin.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.