05.04.2019

Forum Aydın'da Kazı Kazan heyecanı başlıyor

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, 8 – 12 Nisan tarihleri arasında alışveriş keyfinize Kazı – Kazan kampanyasıyla heyecan katacak. Kampanya kapsamında aynı gün içinde iki fişte toplam 300 TL alışveriş yapan herkes, anında Kazı – Kazan kartlarından birine sahip olacak. Küçük ev aletlerinden hediye çeklerine, kişisel bakım ürünlerinden leziz yemek fırsatlarına pek çok sürpriz hediyeden birini kazanmak için, Forum Aydın'a davetlisiniz!

Forum Aydın, bahar alışverişlerine kazanç katacak Kazı – Kazan kampanyası kapsamında ziyaretçilerine anında pek çok sürpriz hediye kazandıracak.

8 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Forum Aydın'dan aynı gün içinde en fazla iki fişte toplam 300 TL'lik alışveriş yapan herkes anında bir Kazı – Kazan kartına sahip olacak. Forum Aydın'ın Kazı – Kazan kartlarında kişisel bakım ürünlerinden küçük ev aletlerine, ünlü markaların mağazalarında geçerli hediye çeklerinden yemek ve tatlı menülerine dek pek çok sürpriz ziyaretçileri bekliyor.

Alışveriş keyfini anında sürpriz hediyelerle taçlandırmak isteyen herkes, Forum Aydın'a davetli!