16.11.2018

Forum Aydın'da gerçeğini aratmayan tatbikat!

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, güvenli ve huzurlu bir alışveriş deneyimi için tüm personelinin katılımıyla 16 Kasım 2018 Cuma günü (bugün) bir acil durum tatbikatı gerçekleştirdi. Aydın İl Emniyet, İtfaiye, 112 İlk Yardım ve AFAD ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta yaşanabilecek olası şüpheli paket vakaları ve acil durum tahliyesi hakkında tüm Forum Aydın personeli bilgilendirildi.

Şüpheli paket senaryosuyla bugün (16 Kasım 2018) Forum Aydın'da gerçekleştirilen, tüm avm ve mağaza çalışanlarının da görev aldığı tatbikat, gerçeğini aratmadı.

Sabah saat 09:00'da başlayan tatbikatta, öncelikle alışveriş merkezinde şüpheli şahsın bıraktığı paket tespit edildi ve alan tahliye edildi. Senaryo gereği ayağını burkan bir mağaza personeline 112 tarafından müdahale edildi ve yaralı uygun şartlarda alışveriş merkezinden çıkarıldı. Bomba imha ekiplerinin aldığı güvenlik önlemlerinin ardından şüpheli paket imha edildi. Alanın tüm ekiplerce güvenli bölge haline getirilmesiyle tatbikat sona erdi.