16.08.2018

Forum Aydın ziyaretçileri, yaz akşamlarının keyfini canlı performanslarla çıkarıyor

Forum Aydın'ın yaz konserleri serisi birbirinden keyifli performanslarla devam ediyor. Her salı, perşembe ve pazar günü saat 20.00'de canlı müzik eşliğinde eğlenmek isteyenler, Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda buluşuyor!

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, yaz gecelerinin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri ağustos ayı boyunca her salı, perşembe ve pazar akşamları saat 20.00'de gerçekleştirilen canlı performanslarda buluşturuyor.

Forum Aydın, yaz konserlerinin ilk turu kapsamında 9 Ağustos 2018 Perşembe akşamı Aqua Akustik Band'i, 12 Ağustos 2018 Pazar akşamı Grup Kafama Göre'yi ve 14 Ağustos 2018 Salı akşamı Beyza Başak Orkestrası'nı ziyaretçileriyle buluşturdu. Bayram sonrasında da devam edecek keyifli etkinlikler kapsamında 16 Ağustos'ta Aqua Akustik Band, 19 Ağustos'ta Cope Art, 26 Ağustos'ta Beyza Başak Akustik ve 28 Ağustos'ta Aqua Akustik Band, Forum Aydın misafirleri için sahnede olacak.

Geçmişten günümüze keyifli melodilerle süslenecek unutulmaz yaz geceleri için herkes, Forum Aydın'a davetli!