26.01.2019

Forum Aydın yarıyıl tatilinde çocukları sanatla, ebeveynleri bilgiyle buluşturuyor

Onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine birbirinden keyifli etkinlikler hazırlayan Forum Aydın, yarıyıl tatilinde hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik zengin programıyla dikkat çekiyor. Bilim atölyeleri, sanat günleri ve anne babaların uzmanlarla buluştuğu interaktif söyleşi etkinliğiyle tatili dolu dolu geçirmek isteyen herkes Forum Aydın'a davetli!

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, yarıyıl tatili için hem küçük hem de büyük ziyaretçilerini sevindirecek bir dizi keyifli ve verimli etkinlik hazırladı.

Bilimin eğlenceli yüzü Forum Aydın'da!
24-27 Ocak 2019 tarihleri arasında Forum Aydın'ı ziyaret eden çocuklar ve yetişkinler, Aydın Özel Başak Koleji işbirliğiyle gerçekleştirilen Montessori ve Tales Matematik Müzesi'nin etkinliklerinde ağırlanacak. Düzenlenen atölyelerde optik illüzyonları ve akıl oyunlarını deneme fırsatı bulacak olan misafirler, pek çok yeni bilgiyi eğlenceli yöntemlerle öğrenecek.

Forum Aydın Sanat Günleri başlıyor!
Forum Aydın, 30 – 31 Ocak ve 1 Şubat'ta gerçekleştireceği “Sanat Günleri” etkinliği kapsamında Aydın ve çevre illerden gelen 10 sanatçıyı ağırlayacak. Sanatçılar çeşitli eserlerini Forum Aydın'da hazırlayacak, resim sanatına yönelik bilgileri çocuklarla paylaşacak. Ayrıca çocuklar düzenlenecek atölye çalışmaları kapsamında seramik sanatını deneyimleme imkanı bulacak. Ressam Burak Erim küratörlüğünde Forum Aydın'da gerçekleştirilecek olan çalıştayın ardından, hazırlanan eserler 2 – 8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek sergiyle alışveriş merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Uzman Aile Danışmanı ve Uluslararası Oyun Terapisti Arzu Çakır, ikinci kez Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşuyor!
3 Şubat 2019 Pazar günü saat 15.00'de Forum Aydın Zeytin Meydanı'nda gerçekleştirilecek “Sınır Koymak” isimli söyleşide Uzman Aile Danışmanı ve Uluslararası Oyun Terapisti Arzu Çakır, Psikolojik Danışman ve Öğrenci Koçu Aslı Çevirgen'in moderatörlüğünde anne babalarla buluşacak. Anne – baba – çocuk ilişkilerinde sınır koyma konusunun masaya yatırılacağı bu interaktif sohbete katılmak, konuya ilişkin sorularını yöneltmek ve uzmanlarından tavsiyeler almak isteyen herkes Forum Aydın'a davetli!