09.05.2018

Forum Aydın Anneler Günü'nde çiçek açıyor!

12-13 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek Forum Aydın Çiçek Festivali, ziyaretçilere rengarenk bir görsel şölen eşliğinde unutulmaz Anneler Günü etkinlikleri sunuyor.

Bu yıl Anneler Günü'nde rengarenk çiçeklerle bezenecek olan Forum Aydın, 12-13 Mayıs 2018 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceği Çiçek Festivali kapsamında birbirinden keyifli aktivitelere, atölyelere ve unutulmayacak bir görsel şölene hazırlanıyor. Bahar coşkusunu Anneler Günü etkinlikleriyle bir arada sunan Forum Aydın, çiçeklerin taze ve renkli dünyasından ilham almak isteyen herkesi Çiçek Festivali'ne davet ediyor!

Annelere özel hediyeleri, minik eller tasarlıyor!
Forum Aydın ziyaretçisi minikler bu yıl annelerine özel hediyelerini, kendi elleriyle tasarlama imkanı bulacak. 12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına katılan çocuklar, cumartesi günü Frida Tacı yapacak, pazar günü ise çiçek dikimini ve saksı boyamayı öğrenecek.

Nagihan Bozkurt'un hem eserleri hem kendisi, Forum Aydın ziyaretçileriyle buluşuyor!
Tanınan anne-bebek fotoğrafçısı Nagihan Bozkurt, Forum Aydın'ın Anneler Günü etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu ziyaretçilerle buluşacak. Portakal Meydanı'nda düzenlenecek fotoğraf sergisinin yanı sıra Bozkurt, her an Forum Aydın'da sizi fotoğraflamak üzere karşınıza çıkabilir!