02.10.2018

Forum AVM'leri ICSC'den dört gümüş ödülle döndü!

Marmara Forum, Forum Bornova ve Gordion AVM, Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC'nin düzenlediği Solal Pazarlama Ödülleri'nde iz bırakan bir performansa imza attı. Multi Türkiye portföyünde bulunan üç alışveriş merkezi, sektörün Oscar'ı olarak anılan ödüllerden dördüne, “Gümüş” kategorisinde sahip oldu.

Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC'nin düzenlediği Solal Pazarlama Ödülleri'nde, Avrupa'nın en büyük gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketlerinden Multi'nin Türkiye portföyündeki AVM'lerine dört ödül verildi. 27 Eylül 2018 Perşembe günü Viyana'da gerçekleştirilen ödül töreninde Multi Türkiye çatısı altındaki Marmara Forum, Forum Bornova ve Gordion AVM, aldıkları ödüllerle ses getirdi.

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum, SOLAL kapsamında iki Gümüş ödül aldı. “Basket Burger” kampanyası ile “Satış Aktivasyonu” kategorisinde SOLAL Gümüş Ödüle sahip olan Marmara Forum'un Final Four Fanzone Projesi de “Ziyaretçi Trafiğini Yükseltme Aktivasyonu” kategorisinde SOLAL Gümüş Ödülü'ne layık görüldü.

İzmir'in önemli markalarından biri haline gelen Forum Bornova, bu yıl SOLAL kapsamında “İste Gelsin” projesiyle “Müşteri Hizmetleri” kategorisinde Gümüş ödüle layık görülürken; Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM de “Modanın Yıldızı Sensin” projesiyle “Marka Bilinirliği ve Yeniden Konumlandırılması” kategorisinde Gümüş ödülü kazandı.

Ödül kazanan AVM'ler ve projeler şöyle sıralanıyor:

Kategori: Marka Farkındalığı & Konumlama (Gümüş Ödül)
“Modanın Yıldızı Sensin” - Gordion Ankara: Proje kapsamında genç tasarımcılar, yaptıkları tasarımları Raşit Bağzıbağlı, Gül Gölge Saygı ve Özge Ulusoy gibi moda profesyonellerinden ve ikonlarından oluşan bir jüriye sunarak yarıştı. Kazanan yarışmacı, ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın yanında bir ay süresince staj yapma imkânına kavuştu.

Kategori: Müşteri Hizmetleri (Gümüş Ödül)
“İste Gelsin” – Forum Bornova: Forum Bornova'nın “İste Gelsin” hizmeti, AVM ziyaretçilerinin bebek yatağı, bebek ve çocuk arabası, portatif mama sandalyesi, tekerlekli sandalye, araba akü şarjı, scooter, çocuk bisikleti, bebek bezi, mobil şarj cihazı gazete ve kitap gibi ücretsiz hizmetlere diledikleri konumdan erişebilmelerini sağlıyor.

Kategori: Ziyaretçi Trafiğini Yükseltme Aktivasyonu (Gümüş Ödül)
“Final Four Fanzone” - Marmara Forum: Marmara Forum tarafından düzenlenen üç günlük “Final Four Fanzone” etkinliğinde AVM ziyaretçileri hayranı oldukları basketbol oyuncularıyla tanışma imkânına sahip olurken, temalı sergiler, lisanslı ürünler, eğitim atölyeleri ve yerel takımlar arasında düzenlenen basketbol turnuvasının keyfini çıkardı.

Kategori: Satış Aktivasyonu (Gümüş Ödül)
“Basket Burger” - Marmara Forum:  Bir basketbol kulübünün dönem sponsoru olan Marmara Forum, maç bileti faturalarını getiren taraftarlara yemek katındaki anlaşmalı restoranda ücretsiz yemek fırsatını sundu.

Multi Hakkında
Multi, Avrupa ve Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Avrupa'nın tamamını kapsayan bir perakende platformu olan Multi, sürdürülebilir kira geliri yaratmaya, yönetmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Multi projeleri faaliyet gösterdikleri bölgelerde, ekonomik büyümeye katkıda bulunmakta ve sosyal yaşam alanları yaratmaktadır. Kurulduğu 1982 yılından beri geliştirdiği 190'dan fazla proje ve hali hazırda yönetmekte olduğu 130 Alışveriş Merkezi ile Multi, Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın 14 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 14 alışveriş merkezinin operasyonunu yürüten Multi Turkey, Türkiye'nin en büyük perakende platformudur. 865.778 metrekare perakende alanında, 2.100'ü aşkın kiracısıyla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Her yıl 160 milyon ziyaretçiye kapılarını açan Multi Turkey'nin en önemli alışveriş merkezleri arasında İstanbul'da Forum İstanbul ve Marmara Forum, Ankara'da ise Gordion ve Forum Ankara Outlet yer almaktadır.