03.07.2018

Forum Ankara'nın Peugeot 3008'i Yüksel Elma'nın oldu, büyük çekilişe Simge Sağın damgasını vurdu

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara tarafından düzenlenen büyük çekilişle “yılın otomobili” olarak anılan Peugeot 3008'i kazanan talihli Yüksel Elma oldu. Büyük çekiliş şerefine ünlü sanatçı Simge Sağın'ı sevenleriyle buluşturan Forum Ankara, 30 Haziran günü tüm ziyaretçileriyle beraber “yaza merhaba” dedi.

Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, Yüksel Elma isimli talihliye Avrupa'da “Yılın Otomobili” seçilen 2017 model Peugeot 3008 Active Puretech 130hp EAT6 aracını kazandırdı. Talihli, Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri huzurunda 30 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da yapılan çekilişle belirlendi. Büyük çekilişin ardından ünlü sanatçı Simge Sağın sahne alarak hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Simge Sağın, Instagram yarışmasını kazanan 5 isimle kulisinde buluştu

Forum Ankara heyecanlı çekiliş ve eğlenceli konserin yanı sıra Simge Sağın hayranları için Instagram üzerinden bir yarışma da düzenledi. Forum Ankara'nın Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirilen yarışmada kazanan 5 isim konser öncesinde Simge Sağın'la kulisinde tanışma ve fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı.

Yasal Metin:
“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.05.2018  tarih ve 24951361-255.01.02-E.4564 sayılı izni ile 04.05.2018 (10:00) – 24.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-ankara.com adresindedir.

www.forum-ankara.com