21.06.2018

Forum Ankara'nın Peugeot 3008 kazandıran büyük çekilişine Simge Sağın damga vuracak

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara'nın düzenlediği ve bir şanslı ismin “yılın otomobili” olarak anılan Peugeot 3008 kazanacağı büyük çekiliş etkinliğinde ünlü sanatçı Simge Sağın sevilen şarkılarını seslendirecek. Heyecanlı çekilişin ardından düzenlenecek konserle “Yaza Merhaba” demek isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

Kazançlı alışverişin adresi Forum Ankara Outlet, bir talihli misafirine Avrupa'da “Yılın Otomobili” seçilen 2017 model Peugeot 3008 Active Puretech 130hp EAT6 aracını kazandırıyor.  Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri huzurunda 30 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak çekilişin ardından ünlü sanatçı Simge Sağın sahne alarak çok sevilen şarkılarını seslendirecek.

Simge Sağın, Instagram yarışmasını kazanan 5 isimle kulisinde buluşacak

Forum Ankara heyecanlı çekiliş ve eğlenceli konserin yanı sıra Simge Sağın hayranları için Instagram üzerinden bir yarışma da düzenliyor. Forum Ankara Instagram hesabında düzenlenecek olan yarışmada kazanan 5 isim konser öncesinde Simge Sağın'la kulisinde tanışma ve fotoğraf çekilme fırsatı yakalayacak.

Yasal Metin:
“Forum Ankara Outlet” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.05.2018  tarih ve 24951361-255.01.02-E.4564 sayılı izni ile 04.05.2018 (10:00) – 24.06.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Ankara Outlet Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-ankara.com adresindedir.

www.forum-ankara.com