31.08.2018

Forum Ankara'nın özel kampanyasıyla kazanmayan kalmayacak!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, düzenlediği özel kart kampanyası kapsamında tüm ziyaretçilerine harcadıkça kazandıran fırsatlar sunuyor. Aynı gün içinde tek seferde yapılan her 200 TL'lik alışverişe 20 TL, her 400 TL'lik alışverişe ise 40 TL yüklü Forum Ankara Outlet Card hediye ediliyor.

Forum Ankara Outlet mağazalarından aynı gün içinde tek seferde 200 TL'lik alışveriş yapanlar 20 TL, 400 TL'lik alışveriş yapanlar ise 40 TL yüklü Forum Ankara Outlet Card'a anında sahip olacak. Diledikleri mağazada para yüklü kartlarını kullanarak alışverişlerini cazip fırsatlarla süslemek isteyen herkes, stoklarla sınırlı bu çok özel kampanyadan faydalanmak üzere Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com