12.02.2018

Forum Ankara'nın Mazda'sı, Ali Özbek'in oldu!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet'in iki fırsatı bir arada sunduğu özel kampanyasının bitişi şerefine, 10 Şubat Cumartesi günü ünlü sanatçı Sinan Akçıl hayranlarıyla buluştu. Çekiliş sonucunda 2017 model Mazda CX3'e Ali Özbek sahip olurken, talihli 15 kişi de 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartı kazandı.

Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan Forum Ankara'nın çifte fırsatlı kampanyası, muhteşem bir konserle son buldu. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ın araç kampanyası çekilişinden hemen sonra Forum Ankara'da unutulmaz bir sahne performansı göstererek hayranlarıyla buluştuğu etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti.

17 Kasım 2017 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum Ankara Outlet mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin bir çekiliş hakkına sahip olduğu kampanya,
10 Şubat 2018'de Forum Ankara'da Milli Piyango ve Noter yetkilileri huzurunda saat 16.00'da gerçekleştirilen çekilişle son buldu. Ali Özbek isimli talihli, 2017 model Mazda CX3 araca sahip oldu.

5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartına sahip olan 15 talihli şöyle sıralandı:
Ali Ünlü, İbrahim Enes Oral, Fatma Özener, Çiğdem Çolak, Abdullah Yıldırım, Arif Kaymaz, Serdarhan Ateş, Ali Saçmaözü, Kemal Poyraz, Şerafettin Pankır, Mustafa Şerefli, Meryem Çalışkan, Yusuf Gerçekçioğlu, Vildan Uyanık, Cüneyt Dursun.

www.forum-ankara.com