16.02.2019

Forum Ankara'dan yapılacak alışverişler, deponuzu dolduracak bir fırsata dönüşüyor

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, 14 Şubat – 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği özel kampanyasıyla 15 kişiye tam 5.000 TL yüklü akaryakıt kartı kazanma fırsatı sunuyor. Tek seferde yapılacak her 75 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanmak, benzersiz alışveriş deneyiminizi kazanca dönüştürmek için Forum Ankara'ya davetlisiniz!

Kuruluşunun onuncu yılında ziyaretçileri için birbirinden cazip fırsatlar sunan Forum Ankara, 14 Şubat – 21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceği özel kampanyası kapsamında 15 kişiye içinde 5.000 TL yüklü Petrol Ofisi Positive Card hediye edecek.

Kampanya süresince Forum Ankara'dan aynı gün tek seferde yapılacak her 75 TL'lik alışveriş, bir çekiliş hakkı kazandıracak. Forum Ankara'nın şanslı ziyaretçileri, 27 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek.

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve katılım koşulları için : www.forum-ankara.com

Forum Ankara Çekilişi Yasal Metin
Kampanya MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. adına MPİ'nin 11.02.2019  tarih ve 24951361-255.01.02-E.1547  sayılı izni ile 14.02.2019 saat: 10:00 ile 21.04.2019 saat: 22:00  tarihleri arasında Hedef Çekiliş  tarafından düzenlenmektedir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Ayrıntılı bilgi AVM içi görsellerde ve www.forum-ankara.com web adresinde yer almaktadır.

www.forum-ankara.com