12.05.2018

Forum Ankara'dan gençlere Oğuzhan Koç sürprizi!

Sevilen pop müzik sanatçısı Oğuzhan Koç, Forum Ankara'da vereceği konserle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu zirveye taşıyacak. Etkinlikte şanslı beş hayranı Oğuzhan Koç'la kuliste tanışma fırsatı da bulacak!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku dolu bir konserle kutluyor. 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da düzenlenecek konserde sevilen sanatçı Oğuzhan Koç, Forum Ankara ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Düzenlenecek etkinlik kapsamında Forum Ankara'nın Instagram hesabı üzerinden yapılacak yarışmayla seçilecek beş şanslı hayranı, Oğuzhan Koç'la kuliste tanışma ve fotoğraf çektirme imkanı da yakalayacak.
Bu anlamlı günde coşkulu bir bayram havası yaşamak isteyen herkes, Forum Ankara'ya davetli!

www.forum-ankara.com