13.11.2017

Forum Ankara'dan çifte fırsatlı kampanya, hem yakıt hem araba!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, yeni kampanyasıyla iki fırsatı bir arada sunuyor. Her 100 TL'lik alışverişin bir katılım hakkı sağladığı kampanya kapsamında bir kişi 2017 model Mazda CX3, 15 kişi ise 5000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartı kazanacak.

Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan Forum Ankara, yeni çifte fırsatlı kampanyasını açıkladı. 17 Kasım 2017 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum Ankara Outlet mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, bir çekiliş hakkına sahip olacak.

10 Şubat 2018'de Forum Ankara'da Milli Piyango ve Noter yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile kampanyaya katılanlar arasından bir kişi bir adet 2017 model Mazda CX3 araç, 15 kişi ise 5.000'er TL yüklü Petrol Ofisi akaryakıt kartı kazanma şansını yakalayacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: www.forum-ankara.com

www.forum-ankara.com