08.02.2018

Forum Ankara'dan binlerce hediye!

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, 17-25 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği Bas-Kazan yarışmasıyla hediye çekinden tablete pek çok sürpriz hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Teknoloji ve moda sektöründen yerli ve yabancı markaların bulunduğu seçkin mağaza karmasını outlet konseptiyle sunan Forum Ankara, 17-25 Şubat 2018 tarihleri arasında herkesi Bas-Kazan yarışmasına katılmaya davet ediyor. Forum Ankara Outlet mağazalarından tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılmaya hak kazanacağı Bas-Kazan yarışması, hediye çekinden tablete binlerce sürpriz hediyeyle alışverişlere kazanç katacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için: www.forum-ankara.com

www.forum-ankara.com