05.04.2017

Forum Ankara Outlet'te nisan ayı çocuklara bayram olacak

Bu yıl nisan ayı Forum Ankara Outlet'te Ankaralı çocuklara bayram oluyor. Her hafta sonu dopdolu etkinlikler ve eğitici atölyeler düzenleyecek olan Forum Ankara Outlet, hem ailelere hem de çocuklara kaliteli zaman geçirebilecekleri birbirinden renkli etkinlikler sunuyor.

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara Outlet, nisan ayı boyunca tüm çocukları ve ailelerini hafta sonu etkinliklerine davet ediyor. Eğlenceli ve eğitici zaman geçirme imkanı sunan aktivitelerin yanı sıra 22-27 Nisan 2017 tarihleri arasında 23 Nisan Çocuk bayramı dönemine özel ünlü çizgi karakterler Maşa ve Koca Ayı da özel şovları ile 6 gün boyunca Forum Ankara'da olacak.

www.forum-ankara.com